Cosmopinie.nl is te koop. Neem contact op via info@dutchbridge.nl voor meer informatie

Nieuws - Wij stellen aan je voor... de nail art van Bodine!

Wij stellen aan je voor... de nail art van Bodine!

In: Nieuws | 27 juli 2012 | door:

Mogen we je even voorstellen aan de nieuwste aanwinst van het CosmOpinie team? De 20-jarige Bodine studeert Communicatie & Multimedia Design en is dol op design met Scandinavische invloeden en op... nagellak! Exclusief voor CosmOpinie zal zij iedere twee weken een gave Nail Art Tutorial maken!

Bodine is zo geinteresseerd in design en mooie dingen dat ze besloot hier een studie over te volgen. Inspiratie haalt zij uit (bijna) alles: uit wat per ongeluk haar pad kruist of waar zij expres tegenaan loopt. Ook maakt ze graag creatieve collages van (Scandinavische) interieurs die haar inspireren. 

Nail art

Haar passie voor ontwerpen combineert ze graag met haar liefde voor nagellak. Dit doet ze door haar eigen nieuwe nail art ideëen uit te proberen, gebaseerd op inspirerende (mode)beelden die ze tegenkomt. Vanaf nu kun jij daar als CosmOpinie-bezoeker van meegenieten, want Bodine gaat - exclusief voor CosmOpinie - mooie Nail Art Tutorials maken. Geïnspireerd op een foto of zomaar een design uit haar hoofd. In de Tutorials legt ze haar originele nagellakcreaties van stap tot stap uit, zodat je er makkelijk zelf mee aan de slag kunt.

Benieuwd naar de Nail Art Tutorials van Bodine? Morgen staat de eerste online, mis 'm niet!

PS...

Ben je benieuwd naar het dagelijks leven van Bodine? Op haar persoonlijke blog Ohsoboheme.net gunt ze je een kijkje in haar leven als design studente en deelt ze interieurs en andere beelden die haar inspireren. Ben je benieuwd naar beautyreviews van Bodine? Die vind je via haar profielpagina. 

Dames Image Banner 468 x 68
Pin it
 

Reacties

bettina

leuk ik ben beniewd. ga morgen zeker even kijken

mieshka

Klinkt goed! Ik ben benieuwd!

deidre.

Welkom smile

Plaats een reactie

Je bent niet ingelogd, wil je reageren onder je profiel: log nu in

 
 

Reacties via facebook

Laatste reacties op artikelen