Cosmopinie.nl is te koop. Neem contact op via info@dutchbridge.nl voor meer informatie

Nieuws - Let me introduce you to... Sanne!

Let me introduce you to... Sanne!

In: Nieuws | 17 december 2010 | door:

Kort na de introductie van onze nieuwe testpanelleden Audrey en Ingrid (van wie je voornamelijk ook veel columns zult lezen op CosmOpinie), is het CosmOpinie team alweer een lid rijker geworden! ...

Toen we een tijdje geleden een oproepje plaatsten omdat we een 30+ blogger & testpanellid zochten, voor het reviewen van de anti-age producten die bij ons binnenkomen, zat tussen de lijst met leuke mailtjes ook een mailtje van vaste bezoekster en trouwe forummer Sanne. Zij is de dertig nog (lang) niet gepasseerd, maar aangezien er tegenwoordig meer perszendingen binnenkomen dan we kunnen reviewen... is zij nu toch bij het CosmOpinie team aangesloten!

Sanne | 20 jaar | gevoelige & droge huid | studente psychologie'Een tijdje geleden las ik dat CosmOpinie opzoek was naar een nieuwe aanwinst voor haar team, het liefst had ze iemand van 35+ om de nodige anti-rimpelproducten en rijke crèmes te testen. Eigenwijs als ik ben besloot ik toch te mailen, want ik wilde bloggen en wel over beauty. Na een paar dagen kreeg ik een bericht terug dat ze iemand hadden gevonden die beter in de leeftijdscategorie paste, namelijk Ingrid. Ik was dan ook ontzettend verrast en blij toen ik afgelopen week toch nog een berichtje kreeg!

Wie ben ik dan? De meesten van jullie zullen me inmiddels wel kennen via het forum, maar toch even een kleine introductie. Mijn naam is Sanne en ik ben twintig jaar oud. Ik studeer psychologie en woon samen met mijn lieve vriend. Vorig jaar volgde ik een korte visagiecursus, waar ik ontzettend veel van heb geleerd en ongeveer een maandje geleden ben ik samen met 'tenguchii'  een eigen blog gestart. Naast beauty ben ik een echte muziekliefhebber, naar muziek luisteren, concerten of festivals bezoeken of gewoon lekker zelf zingen!

Mijn grootste zwakte op het gebied van cosmetica is nagellak. Een vriendin vertelde me eens lachend dat nagels lakken mijn meditatie-momentje van de dag was en weet je, ze zat er niet eens zo ver naast! Ik kan echt helemaal blij worden van een leuke kleur om mijn nagels. Oppervlakkig? Nee hoor! Ik kijk liever naar make-up als kunst, spelen met lijnen, licht en kleuren. En zeg nu zelf, van een likje make-up is nog nooit iemand lelijker geworden, toch?!

Naast nagellak heb ik ook een enorm zwak wanneer het gaat om gezichtsverzorging. Met mijn gevoelige huid is het een hele zoektocht gebleken om de juiste producten te vinden. Ik vind het dan ook heel erg leuk om producten te testen; doen die producten wat ze beloven of weer een zoveelste loze belofte? Ik heb heel erg veel zin om voor CosmOpinie te gaan testen en schrijven. Hopelijk beleven jullie net zo veel plezier aan het lezen als ik aan het schrijven... tot snel!' 
Dames Image Banner 468 x 68
Pin it
 

Reacties

ms. cosmopinie

welkom!

luvbombs

Leuk!! Welkom!!

andrea81

welcome Girl

tenguchii

Nogmaal gefeliciteerd Sanne. Je verdient het :D

deidre.

Dankjulliewel :D

beeb

Leuk!

sambam

Welkom chick/nieuwe collega!

miss_m

Welkom Sanne, ik ben benieuwd naar je reviews! puh

groenotje

Oeh leuk Sanne! Welkom bij het panel!

appie

super leuk! Ik vind dat je echt hele fijne reviews schrijft smile

muppet2829

Welkom bij het panel Sanne! Ben benieuwd naar je stukjes die je gaat schrijven voor ons!

mieshka

Welkom!

Plaats een reactie

Je bent niet ingelogd, wil je reageren onder je profiel: log nu in

 
 

Reacties via facebook

Laatste reacties op artikelen