Cosmopinie.nl is te koop. Neem contact op via info@dutchbridge.nl voor meer informatie

Prijsvragen - Winnen: heerlijke Sun Care sets van Rituals

Winnen: heerlijke Sun Care sets van Rituals

In: Prijsvragen | 13 juli 2012 | door:

Heb je afgelopen dagen al meegedaan aan de Cattier, Hannah en Marc Inbane winacties? Vandaag is vrijdag de 13e zeker geen ongeluksdag, want we hebben vandaag een actie met prijzen van een populair Nederlands merk op CosmOpinie: Rituals!

Rituals is met 141 reviews door bezoekers en een gemiddelde score van 4 uit 5 stippen met recht een populair merk te noemen, met de bussen Douchesschuim en de geurende Body Creams als echte toppers. Extra leuk is het natuurlijk dat dit internationaal verkochte merk ook nog eens van Nederlandse bodem is. 

Omdat de zomer is begonnen (al zou je dat nu niet altijd zeggen, in Nederland) is het een zonnig pakket geworden met drie beschermende producten. Dt komt goed van pas als je binnenkort op vakantie gaat of de zon zich in Nederland toch weer laat zien.

Net als de andere lijnen van Rituals werd ook de Sun Care lijn geinspireerd op een ritueel of filosofie: die van Bali. Volgens de inwoners van Bali is een harmonieus en gebalanceerd leven het gevolg van goed karma. Ze geloven dat alles wat je doet, goed of slecht, uiteindelijk terugkomt met dezelfde invloed. 

Rituals' Sun Care lijn is gebaseerd op een geavanceerde beschermingsformule met een anti-oxidant complex van biologische Witte Thee, Ginkgo Biloba en Vitamine E, om te ontgiften en vrije-radicalen te neutraliseren. De voedende ingrediënten Panthenol en Allantoine zorgen op hun beurt voor een optimale hydratatie en verzorging van de huid.

Wat kun je winnen?

We mogen van Rituals drie sets weggeven met daarin: 

Sun protection express mist SPF 15 twv € 17.90
- Een transparante mist die ondersteboven gebruikt kan worden
- Olievrij en plakt niet

Sun protection lotion SPF 30 twv € 17.90
- Rijke, hydraterende lotion die niet plakt
- Waterbestendig

Sun protection lotion SPF 20 twv € 15.90
- Luxe, hydraterende lotion
- De lichte textuur wordt snel door de huid opgenomen
- Waterbestendig

Wat moet je daarvoor doen?

De kleine opdrachtjes die we deze week aan de prijsvragen verbinden hebben de maken met de nieuwe functionaliteiten op de site. Één zo'n nieuwtje is de Social Media-balk onder artikelen. De opdract is dan ook simpel: om kans te maken op een fijne Rituals Sun Care set deel je deze winactie via de social buttons onder dit artikel. Wanneer je deelt via Facebook, leg dan in je share-post ook uit waaróm je graag zou willen winnen.

Mail vervolgens de link naar jouw Twitter/Facebook-pagina en jouw adres naar info@cosmopinie.nl, met als onderwerp 'Rituals'. Meedoen kan tot en met woensdag 18 juli a.s. 

Good luck!

PS. Heb je geen Twitter of Facebook account? Niet getreurd, er zijn nog meer winacties waar andere opdrachtjes aan verbonden zijn.

NB. Na afloop van de actie vragen we winnaressen om na loop van tijd reviews te schrijven over hun gewonnen producten.

Dames Image Banner 468 x 68
Pin it
 

Reacties

ms.black

Weer een nieuw Rituals product. Ik wil hem graag uitproberen. Ze blijven vernieuwend bij Rituals. Tip ze hebben nu veel aanbiedingen bij Rituals.

*chocolat therapy

@ ms black

bedankt voor de tip, ga in het weekend even kijken! Ben dol op de geurstokjes en geurkaarsen...

bettina

leuk leuk leuk leuk!

luvbombs

leuke actie!

Plaats een reactie

Je bent niet ingelogd, wil je reageren onder je profiel: log nu in

 
 

Reacties via facebook

Laatste reacties op artikelen