Cosmopinie.nl is te koop. Neem contact op via info@dutchbridge.nl voor meer informatie

Over CosmOpinie

Het idee voor CosmOpinie ontstond in 2007, vanuit het gemis van een Nederlandse beauty review site voor en door consumenten. Begin 2008 was CosmOpinie.nl een feit en inmiddels is de website uitgegroeid tot het grootste en best bezochte beautyplatform op gebied van consumentenreviews in Nederland en België!

Dankzij handmatige controle op authenticiteit en volledigheid van alle reviews is CosmOpinie een zeer betrouwbare bron voor en door consumenten als het gaat om gebruikerservaringen met beautyproducten. De database is gevuld met duizenden beoordelingen over cosmeticaproducten, geschreven door bezoekers: de consument! CosmOpinie... eerlijke opinies over cosmetica!

Wil jij ook aan de slag met het schrijven van reviews en meekletsen op ons forum? Je kunt je gratis en snel registreren. Wil je graag eerst meer weten over hoe alles werkt? Lees dan de handleiding.

Lees ook onze disclaimer, de algemene voorwaarden en het privacybeleid van CosmOpinie.nl

Colofon: ons team

Barbara - hoofdredactrice

Barbara - hoofdredactrice

Barbara bedacht CosmOpinie. Zij schrijft artikelen, verzorgt grafisch ontwerp en bewaakt de kwaliteit van reviews e.a. content

Kenny - developer

Kenny - developer

Als ervaren IT-specialist zorgt Kenny ervoor dat CosmOpinie ook technisch gezien een beauty is!

Sanne - wekelijkse column

Sanne - wekelijkse column

Sanne schrijft wekelijks een leuke beauty column, is vast testpanellid en ondersteunt de redactie.

Matthijs - developer & sales

Matthijs - developer & sales

Ook Matthijs is ontwikkelaar, maar tevens aanspreekpunt voor adverteren op CosmOpinie.

Contact

Let op: wij zijn géén winkel of leverancer!

Heeft u als consument inhoudelijke vragen, klachten en opmerkingen over producten? Neemt u dan contact op met het aankooppunt of de fabrikant van uw product. Dergelijke vragen en klachten worden door ons niet in behandeling genomen!

Redactie

Barbara de Jonge - barbara@cosmopinie.nl
Digitale persberichten graag naar info@cosmopinie.nl

(Aan)vragen adverteren: adverteren@cosmopinie.nl
Melden misbruik: misbruik@cosmopinie.nl

Correspondentie adres

DutchBridge / CosmOpinie
Markerkant 10-13F
1316 AA Almere
Tel: +31(0)36 844 77 99

PR & media

Pers kits t.b.v. redactionele doeleinden kunt u opsturen naar bovenstaand correspondentieadres. Producten die wij vernieuwend of interessant vinden krijgen doorgaans redactionele aandacht op de website. U bent vrij om producten toe te sturen, plaatsing wordt echter niet gegarandeerd!

Adverteren

CosmOpinie is een uniek online concept, gebaseerd op de eerlijke opinie van de consument. Naast gebruikersreviews biedt CosmOpinie haar lezers nieuwtjes en inhoudelijke artikelen over beauty, die dankzij het onafhankelijke karakter een hoge waardering genieten van onze bezoekers. Dit maakt CosmOpinie tot een beautyplatform met een zeer hoge geloofwaardigheid en juist daarom een interessant medium voor u als adverteerder. Onze bezoekers zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 20 - 35 jaar.

Voor meer informatie over adverteren en de uitgebreide mogelijkheden kunt u contact opnemen via adverteren@cosmopinie.nl of via +31(0)36 844 77 99. Voor grotere campagnes kunt u terecht bij Janine van Tulder via Hot Pink Media

CosmOpinie in de media

Savvy

SAVVY Magazine

issue 3-2009 | pagina 29 | bekijk publicatie