Cosmopinie.nl is te koop. Neem contact op via info@dutchbridge.nl voor meer informatie

Nagellakken

Nagellak is een razend populair make up product! Tegelijk met het dalen van de economie stijgt de verkoop van nagellak: in Amerika bijvoorbeeld steeg de nagellak verkoop de eerste tien maanden van 2011 met 59 procent, ten opzichte van dezelfde periode in 2010.

Trendy nagellak kleuren en texturen

Als het om kleuren gaat is er ieder seizoen wel weer wat nieuws op de markt. En bij kleuren alleen blijft het niet: zo zijn er ook nog eens tal van texturen. Cream nagellak is de meest bekende, maar naast de shimmer nagellakken zijn er ook suede of matte finishes te koop. En wat te denken van crackle nagellak?

Benieuwd naar de nagellak trend van dit moment?

Volg dan de artikelen van CosmOpinie in de rubriek Inspiratie & Trends. Hier komen regelmatig inspirerende artikelen voorbij over trend en looks gespot op de catwalk. 

De beste nagellakken: welke merken zijn het best beoordeeld?

Op CosmOpinie kunnen bezoekers zelf beoordelingen geven en reviews schrijven over cosmetica producten, waaronder uiteraard ook nagellak. De reviews van verschillende bezoekers worden gemiddeld tot een eindscore tussen de 1 en 5 stippen. 

Bekijk op ieder moment de meest actuele scores van verschillende soorten en merken nagellak op de overzichtspagina Nagellak. Of bekijk hier alleen de nagellakken die minimaal vijf keer zijn beoordeeld! 

Wil jij zelf ook aan de slag met reviewen? Lees hier hoe. 

Populaire nagellakmerken

Naast het actuele overzicht van best beoordeelde nagellakken, zijn er natuurlijk merken die in de afgelopen jaren populair zijn gebleken. Klik op de links om reviews te lezen over de nagellakken van deze merken!

O.P.I. Nail Lacquer

GOSH Nail Lacquer

Essie Nagellak

China Glaze Nail Laquer with hardeners

Herome W.I.C. Nail Polish