Cosmopinie.nl is te koop. Neem contact op via info@dutchbridge.nl voor meer informatie

Review

Welkom op CosmOpinie! Op deze website kun je beauty reviews lezen van andere consumenten en zelf aan de slag met het schrijven van een beoordeling over een cosmetica product.

Wat is een review?

Een review is een recensie. Op CosmOpinie gaat het specifiek om beauty reviews: recensies / beoordelingen van bezoekers over beautyproducten. De CosmOpinie review database is gevuld met duizenden beoordelingen over cosmeticaproducten, geschreven door bezoekers: de consument!

Kwaliteit van de beauty reviews

Dankzij handmatige controle op authenticiteit en volledigheid van alle reviews is CosmOpinie een zeer betrouwbare bron voor en door consumenten als het gaat om gebruikerservaringen met beautyproducten. 

Wanneer een bezoeker een recensie wil toevoegen over een beauty product, dan geven wij tips en richtlijnen voor het schrijven van een goede en volledige review. Ook vult de bezoeker scores in voor verschillende criteria: het product wordt beoordeeld op algemene indruk, verpakking, de geur en textuur, de prijs-kwaliteit verhouding en als allerbelangrijkste punt natuurlijk: de werking! 

De nieuwste reviews vind je hier. 

Zoeken naar reviews

Wil je graag een nieuwe foundation kopen en ben je benieuwd wat anderen aanraden? Maak dan gebruik van de uitgebreide zoek- en sorteerfuncties op CosmOpinie!

Blader bijvoorbeeld via het categorie-overzicht op de pagina Producten & Reviews naar de categorie foundation. Vervolgens krijg je een productoverzicht te zien met alle foundations in onze database. Deze kun je sorteren op score, zodat de best beoordeelde foundations bovenaan komen te staan. Voila!

In plaats van op categorie, kun je ook zoeken op trefwoord. Zoek bijvoorbeeld op 'spf' voor alle producten met een zonnefilter. Of ga naar de pagina Merken voor overzichten van alle producten per merk.

Nog gerichter zoeken? Om je zoekopdracht te verfijnen kun je gebruik maken van het extra zoekfilter, rechts van het productoverzicht. Geef hier bijvoorbeeld jouw budget aan of kies ervoor om alleen producten te tonen met minimaal 3 reviews, etcetera! 

Over CosmOpinie

Het idee voor CosmOpinie ontstond in 2007, vanuit het gemis van een Nederlandse beauty review site voor en door consumenten. In 2012 is de website compleet vernieuwd en op veel punten verbeterd. Op CosmOpinie kun jij makkelijk en snel opzoeken wat anderen over beautyproducten vinden. Zo ontdek je nieuwe aanraders en voorkom je miskopen! 

CosmOpinie... eerlijke opinies over cosmetica!